Welkom bij Club Pellikaan Amersfoort


For the healthy few

Club Pellikaan is een luxe sportschool voor het hele gezin. Wat je doelen ook zijn - van een paar kilo afvallen tot meer quality
time met het gezin - Club Pellikaan streeft altijd naar de beste mensen, faciliteiten en activiteiten om deze doelen waar te maken.

Meer dan een sportschool

bij Club Pellikaan gaan we verder dan het aanbieden van kinderopvang. Wij vinden het belangrijk om kinderen al vroeg een gezonde lifestyle bij te brengen. Dus terwijl hun ouders op de loopband staan, gaan de kids naar judo, dansen of zwemles.

360 graden tour 

Club Pellikaan is groots opgezet, met een hoog serviceniveau en een sfeervolle lounge. Alle sportfaciliteiten zoals fitness, groepslessen, zwembad en fysiotherapie onder één dak. Geen rijen bij de apparaten. Er is ruimte en er heerst rust. 

Bekijk de club met de 360 graden tour. 

Tarieven Club Pellikaan Amersfoort

Een lidmaatschap bij Club Pellikaan is gebaseerd op gezinssamenstelling en behoeften. Onze sportadviseurs helpen je graag met welk lidmaatschap het beste bij je past. 

Bekijk de meest gekozen lidmaatschappen. 

Fit & Food Club 

Word lid en krijg toegang tot Fit & Food Club t.w.v. 199 euro cadeau. Inclusief:

  • Een persoonlijke fitcoach
  • Fit & Food Club manual
  • Fit & Food Club trainingen
  • Fit & Food Club tips en Recepten
  • Fit & Food Club workshops

Meer informatie

We geven je graag een persoonlijk advies en vertellen je meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via telefoonnummer 033-4562982, kom langs op de club of maak een afspraak via het contactformulier
ontwerp en realisatie website: Bureauzuid & iwebware