Welkom bij Club Pellikaan Amersfoort


Club Pellikaan is meer dan een sportschool. Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat u en uw gezin zich thuis voelen. Onze professionele instructeurs helpen u graag uw doelstellingen te bereiken met periodieke coaching. En dat alles in een luxe en ontspannen ambiance. Vanzelfsprekend. 

Club Pellikaan. For the healthy few

Club Pellikaan is het best te vergelijken met een luxe 5-sterrenresort. Groots opgezet, een hoog serviceniveau en een sfeervolle lounge. Alle sportfaciliteiten zoals fitness, groepslessen, tennis, zwemles en wellness onder één dak. Geen rijen bij de apparaten. Er is ruimte en er heerst rust. 

Periodieke coaching

Uw doelstelling weegt zwaar bij ons. Onze gecertificeerde trainers helpen u graag deze te bereiken met periodieke coaching. U krijgt een intake, analyseert welke mogelijkheden bij u passen en blijft vervolgens uw voortgang evalueren. Begeleiding op topniveau om de kans op blessures te verminderen en uw doelstellingen te behalen. Hebt u toch ergens last van? Een team van fysiotherapeuten en ander paramedisch specialisten staan voor u klaar. 

Lid van een bijzondere familie

We zijn van huis uit een betrokken familiebedrijf. U en uw familie bevinden zich bij ons dan ook in goed gezelschap. Vele faciliteiten voor diverse leeftijden en niveaus maken Club Pellikaan een prettige sportclub voor jong en ouder. Wij weten hoe belangrijk het is dat uw (klein)kinderen het naar hun zin hebben. Tijdens uw workout zorgen onze ervaren kinderleidsters dan ook graag voor hen in de Kidsclub. 

Word lid van een bijzondere familie en laat uw gegevens achter voor meer informatie. Onze sportadviseurs nemen binnen een dag contact met u op.