Groepslessen bij Club Pellikaan Amersfoort


Laat je inspireren en motiveren door de beste instructeurs. Club Pellikaan Amersfoort heeft een uitgebreid aanbod groepslessen. 

groepslessen.png

Aqua

Bij Club Pellikaan hebben we de unieke mogelijkheid om groepslessen in het water te geven. Ideaal wanneer je last hebt van spieren of gewrichten. 
Meer informatie... 

Body & Mind

Combineer ontspanning met inspanning in onze speciale Body & Mind zaal. Focus je op bewegingen, ademhaling en meditatie. 
Meer informatie... 

Cardio & Conditie

Van conditietraining tot krachttraining: voor ieder doel hebben we een groepsles. Kies voor je favoriete groeples en laat je motiveren door onze enthousiaste Fitcoaches. 
Meer informatie...

Dance

Beweging, muziek en heel veel fun - dansen is één van de leukste en natuurlijkste manieren om je lichaam in vorm te houden. Club Pellikaan Amersfoort biedt diverse danslessen.  
Meer informatie...

Indoor cycling

Indoor Cycling - ook wel bekend als spinning - is al jaren één van onze populairste groepslessen. Fietsen op muziek met afwisseling in activiteiten, snelheden en weerstanden.
Meer informatie...

Kids

Wij vinden het belangrijk dat kinderen al vroeg beginnen met sporten. Ook voor hen hebben we dan ook een uitgebreid aanbod aan lessen en activiteiten.
Meer informatie...
ontwerp en realisatie website: Bureauzuid & iwebware