Fysiotherapie


Behandeling 

Een fysiotherapeut behandelt zijn patienten om weer de dingen uit het dagelijkse leven te kunnen doen. Een sportfysiotherapeut gaat een stap verder: sportspecifieke blessures worden behandeld met een actief behandelprogramma. 

(Sport)fysiotherapie

De (sport)fysiotherapeut heeft te maken met mensen die weer aan het werk willen, maar ook graag de tennisbaan op en neer willen rennen. Ook topsporters die hun sport weer op hoog niveau willen beoefenen of recreatieve sporters die weer pijnvrij willen bewegen komen bij hen terecht. 

Klachten

De meeste klachten waarmee men naar de fysiotherapeut gaat zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn.

Afspraak

Medical Health Clinic heeft diverse fysiotherapeuten, met allemaal hun eigen specialisaties. Zij behandelen u en bouwen het trainen vervolgens met u op in de fitness van Club Pellikaan. Behandeling wordt vaak vergoed. 

Bel voor meer informatie en het maken van een afspraak naar 010-7144555.

Spanjersberg Inloopspreekuur:

Maandag: 18:00 - 19:00 uur
Woensdag: 11:00 - 12:00 uur

eve@fysiotherapiespanjersberg.nl
Tel: 06 103 779 13

Post - Hoes Inloopspreekuur:

Donderdag: 12:30 - 13:30 uur

www.fysio-posthoes.nl
bipo@fysio-posthoes.nl
Tel: 06 448 933 39