Fysiotherapie


FysioHolland 

In Club Pellikaan zijn fysiotherapeuten van FysioHolland Amersfoort gevestigd. FysioHolland is een organisatie met meer dan vijftig fysiotherapiepraktijken. Bij FysioHolland werken professionals, waarbij uw zorg rondom bewegen in vertrouwde handen is. U kunt gebruik maken van onze kennis en kunde om klachten rondom bewegen en (sport)blessures te voorkomen, te verminderen en te genezen. Bij de behandeling staan uw wensen en (sport)ervaring centraal. Samen stellen we een programma op maat op.

U kunt bij ons terecht voor een behandeling om uw sport weer op hoog niveau te kunnen beoefenen of om recreatief weer pijnvrij te bewegen. Daarnaast kunnen we u advies geven bij al uw bewegingsklachten, ook als deze niet sportgerelateerd zijn. Onze therapeuten zijn onder andere gespecialiseerd in sportfysiotherapie, maar ook in begeleiding bij COPD en arbeidsgerelateerde zorg. Daarnaast maken we gebruik van echografie om eventueel letsel te diagnosticeren.

Blessures, klachten en behandeling

Al onze fysiotherapeuten hebben hun eigen specialisaties en kunnen u daarnaast het complete aanbod van fysiotherapie bieden. Fysiotherapie richt zich niet alleen op het herstel van uw spieren of gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die wel belastbaar zijn.

De fysiotherapeuten van FysioHolland kunnen u behandelen en vervolgens uw belastbaarheid opbouwen door samen met u te trainen bij Club Pellikaan.

De voordelen van (sport)fysiotherapie bij FysioHolland:

  • Snelle en adequate diagnose
  • Specialistische (en sportspecifieke) behandeling
  • Snel weer terug op uw oude (sport)niveau
  • Deskundig advies om nieuwe klachten te voorkomen

Afspraak maken?

U hoeft geen lid te zijn van Club Pellikaan en u heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig om FysioHolland te bezoeken. Loop gerust eens bij ons binnen.

Bel voor meer informatie of een afspraak naar 010 714 45 55 of stuur een e-mail naar amersfoort@fysioholland.nl.

Inloopspreekuur

Op maandag is er een inloopspreekuur van 10.00 tot 11.00 uur en van 18.00 tot 19.00 uur.

ontwerp en realisatie website: Bureauzuid & iwebware