Snelcursus


In één week een zwemdiploma

Bij Club Pellikaan Amersfoort is het mogelijk om een kind binnen zes dagen het A, B, of C diploma te laten halen. Gedurende de cursus krijgt je kind 2x2 uur zwemles per dag, in groepjes van maximaal negen kinderen per instructeur. Je brengt je kind 's ochtends naar de Club en kunt hem/haar halverwege de middag weer ophalen. Tussen de lesuren is er natuurlijk tijd voor ontspanning en een lekkere lunch. 


Deelname

Gezien de zware fysieke belasting, moet goed worden ingeschat of je kind deze belasting aan kan. Om deel te nemen aan de snelcursus A-diploma is een minimale leeftijd van 5 jaar vereist. De zwemdocenten selecteren op voldoende vaardigheid. Dit doen ze in een voortraject voorafgaande aan de snelcursus, omdat we 100% slagingskans garanderen. 
Is je kind al in het bezit van het A-diploma? Dan kan hij/zij zonder meer de snelcursus voor verdere diploma's volgen. 


Zowel voor leden als niet-leden! 

Het is bij Club Pellikaan Amersfoort mogelijk voor zowel leden als niet-leden om deel te nemen aan een van de A, B, of C snelcursussen. 
Mocht je meer informatie willen aanvragen of je kind willen aanmelden dan kan dat rechts van deze pagina bij meer informatie. 
ontwerp en realisatie website: Bureauzuid & iwebware