Fysiotherapie


Een fysiotherapeut behandelt zijn patienten om weer de dingen uit het dagelijkse leven te kunnen doen. Een sportfysiotherapeut gaat een stap verder: sportspecifieke blessures worden behandeld met een actief behandelprogramma. 

Fysiotherapie


De (sport)fysiotherapeut heeft te maken met mensen die weer aan het werk willen, maar ook graag de tennisbaan op en neer willen rennen. Ook topsporters die hun sport weer op hoog niveau willen beoefenen of recreatieve sporters die weer pijnvrij willen bewegen komen bij hen terecht. 

Klachten


De meeste klachten waarmee men naar de fysiotherapeut gaat zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn.

Afspraak


Fysiotherapie Spanjersberg, gevestigd in Club Pellikaan Apeldoorn, heeft diverse fysiotherapeuten met allemaal hun eigen specialisaties. Zij behandelen je en bouwen het trainen vervolgens met je op in de fitness van Club Pellikaan. Behandeling wordt vaak vergoed. Bel voor meer informatie en het maken van een afspraak naar 010-7144555.
ontwerp en realisatie website: Bureauzuid & iwebware