Cardio & Fitness


BIJ CLUB PELLIKAAN


U hebt bij Club Pellikaan de allernieuwste apparatuur tot uw beschikking. Van weerstandsstations tot cardio-apparatuur. Of u uw spieren wilt trainen, of aan uw conditie wilt werken, u kunt bij ons optimaal aan de slag.

Professionele sportinstructeurs

Iedereen heeft zo zijn eigen doelen en zijn eigen fysieke mogelijkheden. Vanzelfsprekend gebeurt sporten bij Club Pellikaan onder de enthousiaste begeleiding van ervaren sportinstructeurs of een fysiotherapeut. Zij weten precies welke inspanningsbelasting u aankunt en welke fitnessprogramma's, trainingsmethoden en toestellen daar het beste bij passen.
Aan de hand van uw wensen stellen zij een persoonlijk plan op. Op deze wijze kunt u op verantwoorde wijze gebruikmaken van onze professionele apparatuur en onze trainingsmethoden.

Personal Trainer

U kunt ook kiezen voor een Personal Trainer. U wordt dan extra begeleid in het uitvoeren en volhouden van uw persoonlijk plan. Een mentale stok achter de deur, zeg maar. Wij vertellen u daar graag meer over tijdens een persoonlijk, vrijblijvend gesprek.

Jeugdfitness

Club Pellikaan heeft een speciaal jeugdprogramma voor het gebruik van cardio- en krachtapparatuur. Ben jij tussen de 13 en 16 jaar en wil je graag aan cardio- of krachttraining doen? Dat kan! Maar alleen wanneer je in het bezit bent van een jeugdfitnesspas. Wil je zo’n pas? Vraag meteen meer informatie aan via de knop op deze pagina of kom even langs om het meteen te regelen aan de balie van onze Club.