Bedrijfsfitness bij Club Pellikaan

Bedrijfsfitness

Een gezonde lifestyle draagt bij aan een gelukkiger leven. Zowel thuis als op de werkvloer. Als werkgever ben je (mede)verantwoordelijk voor de gezondheid van je personeel. Met bedrijfsfitness zorg je dat medewerkers fit en gezond blijven. Bedrijfsfitness zorgt voor:

  • Daling van het ziekteverzuim
  • Een betere werksfeer
  • Minder stress en burn-outs
  • Minder verloop van het personeel
  • Een positief bedrijfsimago

Werknemers die sporten bij Club Pellikaan worden begeleid volgens onze drie pijlers: beweging, voeding en ontspanning. Na werktijd sporten zij onder leiding van een fitcoach, nemen ze een duik in het zwembad of ontspannen ze in de sauna*.

Bedrijfsfitness: een investering 

In deze tijd snijden veel bedrijven in de secundaire arbeidsvoorwaarden. De leaseauto, reiskostenvergoeding en dertiende maand worden massaal geschrapt. Dan is fitness voor bedrijven helemaal een overbodige luxe, of toch niet? Volgens onderzoek zijn sportende werknemers productiever en hebben zij minder kans op rugklachten en chronische ziektes. En als je dan bedenkt dat de kosten voor een zieke medewerker kunnen oplopen tot 300 euro per dag… Dan wordt bedrijfsfitness ineens een hele slimme investering!

Hoe duur is bedrijfsfitness?

Je kunt je werknemers laten sporten, zonder zelf kosten te maken. Bovendien kan de werknemer door fiscale voordelen meer dan 50% van het lidmaatschap besparen. Maak een afspraak met een sportadviseur in Amersfoort, Almere, Apeldoorn, Breda, Goirle, Tilburg of Maastricht om de mogelijkheden te bespreken. 

*Club Pellikaan Almere heeft geen zwemfaciliteiten

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP