Personal training bij Club Pellikaan Meer informatie

Personal Training

Als lid van de club krijg je altijd een fitcoach toegewezen. Deze helpt je aan de hand van zes stappen op weg in de fitness en zoekt samen met jou naar een sport die bij je past. Een fitcoach zit bij je lidmaatschap inbegrepen. Heb je meer hulp nodig bij het behalen van je doelstellingen? Dan kun je kiezen voor personal training.

Wat is personal training?

Personal training gaat een stapje verder dan het fitcoachprogramma. Een personal trainer heeft gedurende je hele training alle aandacht voor jou en je doelstellingen. Het is één op één begeleiding, waarbij de personal trainer:

  • Een trainings- en voedingsadvies op maat maakt
  • De hele training bij je blijft en je motiveert
  • Je ook buiten de club blijft ondersteunen

Heb je dus net dat extra duwtje in de rug nodig om je doelstellingen te behalen? Of wil je je bestaande training naar een hoger plan tillen? Dan is personal training zeker iets voor jou!

Wat kost een personal trainer?

Personal Training zit niet bij het lidmaatschap inbegrepen. De prijzen voor een personal trainer zijn per uur en verschillen per club. Personal Training in Amersfoort wordt verzorgd door Get Flexible. In Almere en Apeldoorn is onze partner Global Sport Solutions verantwoordelijk voor de PT. In Breda heb je de keuze uit meerdere personal trainers. In Tilburg wordt de PT verzorgd door Fitmasters en Enter Training. In Maastricht staan Sem en Lieveke klaar om je te helpen. In Goirle hebben we onze eigen personal trainers en onze partner Marion Christianen.

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP