Welkom bij Club Pellikaan Goirle


For the healthy few

Club Pellikaan is een luxe sportschool voor het hele gezin. Wat je doelen ook zijn - van een paar kilo afvallen tot meer quality time met het gezin - Club Pellikaan streeft altijd naar de beste mensen, faciliteiten en activiteiten om deze doelen waar te maken.
 

Meer dan een sportschool

Bij Club Pellikaan gaan we verder dan het aanbieden van kinderopvang. Wij vinden het belangrijk om kinderen al vroeg een gezonde lifestyle bij te brengen. Dus terwijl hun ouders op de loopband staan, gaan de kids naar judo, dansen of zwemles.

Neem een kijkje in de Club

Club Pellikaan Goirle is groots opgezet, met een hoog serviceniveau en een sfeervolle lounge. Alle sportfaciliteiten zoals fitness, groepslessen, zwembad en fysiotherapie onder één dak. Geen rijen bij de apparaten. Er is ruimte en er heerst rust.     

  
Grotere kaart weergeven  


Tarieven Club Pellikaan Goirle

In 2014 bundelen Club Pellikaan Goirle en Tilburg hun krachten. Vanaf dit jaar kun je ook kiezen voor een lidmaatschap met toegang tot beide clubs. Dat betekent dubbel zoveel faciliteiten, groepslessen en andere activiteiten voor een vast maandbedrag. Bekijk de populairste lidmaatschappen.

Fit & Food Club

Word lid en krijg toegang tot Fit & Food Club t.w.v. 199 euro cadeau. Inclusief:
       
  • Een persoonlijke fitcoach    
  • Fit & Food Club manual
  • Fit & Food Club trainingen
  • Fit & Food Club tips en Recepten
  • Fit & Food Club workshops

Meer informatie         

We geven je graag een persoonlijk advies en vertellen je meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via telefoonnummer 013-5349050, kom langs op de club of maak een afspraak via onderstaand contactformulier:

   

Informatieaanvraag - Goirle met achternaam


AANHEF
VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMBER *
BERICHT
Onderwerp
 
 
 


* Vraag naar de voorwaarden
ontwerp en realisatie website: Bureauzuid & iwebware