De club


Way of life

Club Pellikaan is meer dan een sportschool. Het is een way of life. Het goede leven compenseren met beweging in een omgeving die minstens zo luxe is als bij jouw thuis: dat is onze visie. Bij Club Pellikaan staan service en kwaliteit dan ook hoog in het vaandel.

Genieten

Omdat tijd kostbaar is, willen wij dat jij je enkel bezighoudt met het allerbelangrijkste: genieten van jouw moment in de Club. Wij zijn dan ook bijna alle dagen per jaar geopend. Wekelijks kun je maar liefst 103 uren van de dag terecht. Zo kun je altijd een moment vinden om naar de Club te komen.

Kidsclub

Je kinderen spelen in de Kidsclub, of leren zwemmen onder begeleiding van onze zweminstructeurs. Ondertussen heb je even tijd voor jezelf. In ons restaurant kun je volgens, onder het genot van een heerlijke cappuchino, nog even je mail checken dankzij onze WiFi verbinding. Vanzelfsprekend. 

Over Ons Club Pellikaan Goirle

Club Pellikaan Goirle is sinds 1993 het vertrouwde adres voor iedereen die fit wil zijn en wil werken aan zijn fysieke en mentale conditie. Je vindt bij ons een open en ontspannen ambiance, waarin je samen met je partner, je gezin, je vrienden of vriendinnen of als individueel clublid ontspannen kunt werken aan je fysieke en mentale conditie. 


All in: sporten als gezinsactiviteit

Een van de belangrijkste pluspunten van Club Pellikaan is het All in concept. 
Onder het kopje 'Word Lid' vind je meer informatie over dit concept en de verschillende abonnementen. 

Welkom bij Club Pellikaan Goirle.
ontwerp en realisatie website: Bureauzuid & iwebware