Restaurant


Je ontmoet (sport)vrienden- en vriendinnen aan de bar waar je helemaal tot rust komt met een frisse sport- of fruitdrank. Een cappuccino die dubbel aangenaam smaakt na sportieve inspanningen. Een klein verzorgd hapje of een heerlijk belegd broodje kan de eerste trek stillen. Een complete lunch die een gezond en gevarieerd karakter draagt, behoort eveneens tot de mogelijkheden. De gastvrije bediening past vanzelfsprekend bij de totale ambiance van onze Club. Met jouw persoonlijke Clubcard kun je gemakkelijk, zonder gedoe afrekenen. 

Menukaart    

Laat je bij gelegenheid eens verrassen door een heerlijk gerecht in ons restaurant. De menukaart maakt het je gemakkelijk. Er is keuze uit een aantal eenvoudige, maar ook verrassende en gevarieerde gerechten die regelmatig worden afgewisseld. Club Pellikaan stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de aangeboden gerechten. Bekijk een aantal van de gerechten op de site. Let op: het water loopt je dan direct in de mond!

Terras

Als het weer het toelaat is het goed toeven op ons sfeervolle terras. Een speciaal biertje van de tap smaakt extra goed na het sporten. Uiteindelijk verlaat je de Club in een opperbeste stemming. Vanzelfsprekend!

ontwerp en realisatie website: Bureauzuid & iwebware