FYSIOTHERAPIE


Medifit Fysiotherapie

Of je nu actief sport of juist wat minder aan beweging doet, als je op zoek bent naar een fysiotherapeut ben je bij Club Pellikaan aan het juiste adres. Medifit Fysiotherapie richt zich op jouw functioneren. Thuis, op het werk, tijdens het sporten, of tijdens het uitoefenen van je hobby. Je leert hoe je door verantwoord bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

Wij zijn expert op diverse gebieden: fysiotherapie, sportfysiotherapie, revalidatie, topsportbegeleiding, personal training en bedrijfsfysiotherapie.

ADVISEREN, BEGELEIDEN, BEHANDELEN

De fysiotherapeuten van Medifit Fysiotherapie adviseren, begeleiden en behandelen. Ons doel is je weer optimaal te laten bewegen. Al onze therapeuten zijn algemeen opgeleid en kunnen elke klacht onderzoeken. Daarnaast is ons team gespecialiseerd op diverse gebieden:

-    Manuele therapie
-    Chronische zorg
-    Sport
-    Schouder, elleboog en pols
-    Heup, knie en enkel

Niet voor niets heeft Medifit Fysiotherapie het hoogste kwaliteitskeurmerk van de verzekeraars. 

KLACHTENVRIJ BEWEGEN 

De meeste klachten waarmee men naar de fysiotherapeut gaat zijn blessures aan de rug, knie en schouder. Onze therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn.

Medifit Fysiotherapie is er voor mensen die weer klachtenvrij willen zijn. Topsporters die hun sport weer op hoog niveau willen beoefenen, kunnen bij ons terecht, maar ook mensen die niet of minder actief sporten en weer pijnvrij willen bewegen. Onze fysiotherapeuten stellen samen met u de meest passende behandeling samen. 

AFSPRAAK

Medifit Fysiotherapie heeft diverse fysiotherapeuten, met allemaal hun eigen specialisaties. Zij behandelen je graag en bouwen je belastbaarheid op in de fitnesszaal van Club Pellikaan. Behandeling wordt vaak vergoed door je verzekeraar. 

Lees verder op onze website:  www.medifitfysiotherapie.nl/pellikaan of bel / e-mail voor het maken van een afspraak naar 013 – 530 02 20 / info@medifitfysiotherapie.nl Wij staan voor je klaar.

Medifit Fysiotherapie: specialisten in bewegen!

Volg ons op:
Facebook 
Twitter
ontwerp en realisatie website: Bureauzuid & iwebware