Tennis

Tennis bij Club Pellikaan Goirle

Zomer en winter, zo vaak je wilt, binnen of buiten tennissen en meedoen aan alle mogelijke activiteiten. Van tevoren even een circuittraining om de spieren op te warmen en aansluitend lekker in het bubbelbad, stoombad of de sauna. Tot slot een lekkere kop koffie of een heerlijk glas wijn met iets lekkers erbij. Vanzelfsprekend.

Reserveren

Je kunt bij Club Pellikaan Goirle gebruikmaken van een aantal binnen- en buitentennisbanen. De banen zijn maximaal één dag tevoren vanaf 09.00 uur bespreekbaar en je kunt deze voor 60 minuten reserveren.

Raadpleeg ook het clubreglement m.b.t. racketsporten.

LIDMAATSCHAPPEN

  • Als algemeen lid van Club Pellikaan Goirle kun je van alle faciliteiten van de Club gebruikmaken, dus ook van de binnen- en buitenbanen.   

  • Als zomertennislid van Club Pellikaan Goirle kun je alleen gebruikmaken van de buitenbanen. De verdere sportfaciliteiten van de Club staan dan niet tot je beschikking.  

  • Zowel algemene leden als zomertennisleden kunnen lid worden van Pellikaan Tennis. Deze tennisvereniging is aangesloten bij de KNLTB, waardoor de leden dus kunnen deelnemen aan competitie en open toernooien. 

 Kijk ook bij onze tennisactiviteiten.

 

ontwerp en realisatie website: Bureauzuid & iwebware