tennisactiviteiten


Wat is er leuker dan beter te leren tennissen, vervolgens je krachten te meten met anderen en hierover dan na afloop te filosoferen? 

Activiteiten

Juist daarom organiseren wij het hele jaar door alle mogelijke activiteiten als competities, clubkampioenschappen, of gewoon gezellige dagtoernooitjes voor jong en oud(er) en voor alle tennisniveaus.

Klik hier voor het overzicht van 2014 en schrijf je in voor de activiteiten die je leuk lijken.        

Openingstoernooi en clinic

Op zondag 30 maart a.s. openen we de buitenbanen met een toernooi voor alle leden: jeugd, volwassenen en Pellikaan Wheels. Rond de klok van 10.30 uur staat er een kopje koffie of thee – voor de jeugd een glaasje fris – klaar, maak je kennis met de andere deelnemers en krijg je uitleg over het toernooi. De wedstrijden starten om 11.00 uur en duren tot ca. 15.00 uur.

Klik hier voor meer info op het inschrijfformulier. 

Uiterlijk op 31 maart a.s. inleveren bij de receptie of mailen naar info.goirle@clubpellikaan.nl.

Damesdubbelcompetitie zomer

Op woensdag 9 april gaat de damesdubbelcompetitie weer van start. Gezellige wekelijkse wedstrijden (niet in de schoolvakanties) met een vaste partner en zoveel mogelijk op speelsterkte. Meer info vind je hier! Geef je wel op vóór 1 april door het inschrijfformulier af te geven bij de receptie of te mailen naar info.goirle@clubpellikaan.nl.

Damesinstuif

Ook de damesinstuif start op woensdag 9 april. Kom gewoon naar de club en meld je rond kwart voor tien. Je wordt dan in groepjes ingedeeld, waardoor je steeds met en tegen andere dames speelt.

Tennisladder

Heb je zin om mee te doen, klik dan hier en geef je tijdig op. Wil je een ronde niet meedoen, meld je dan op tijd af! 
 

Teamdubbels

Klik hier om je in te schrijven voor de eerstvolgende nieuwe ronde.

Je vindt tevens alle inschrijfformulieren op de receptiebalie of in het folderrek bij de entree.
ontwerp en realisatie website: Bureauzuid & iwebware