Zwemles in Goirle


ABC-Zwemles

Vanaf vier jaar kunnen kinderen bij ons terecht voor ABC-zwemles. Je hoeft bij ons je kostbare tijd niet te verdoen met wachten. In plaats daarvan kun je ongestoord aan je gezondheid werken in onze luxe fitness. Dit is echter niet het enige voordeel. Zwemles bij Club Pellikaan betekent namelijk: 

  • Kleine groepjes
  • Geen wachtlijst 
  • Diplomagarantie

Onze zwemlessen zijn erkend door Zwemonderwijs Nederland.

Snelcursus

Naast de reguliere zwemlessen organiseren wij ook meerdere malen per jaar een snelcursus. Dit is een intensieve zwemcursus A of ABC, waarin kinderen gedurende 8 of 16 weken 2 keer 2 uur per week zwemles volgen. Kinderen moeten bepaalde vaardigheden onder de knie hebben, voor ze mee kunnen doen met de snelcursus. Het belangrijkste is dat het kind watervrij is. Hierop worden de kinderen twee weken voor aanvang van de cursus getest.

De snelcursus is erg populair. Leden hebben daarom altijd voorrang op niet-leden. Om lange wachttijden te voorkomen, kunnen niet-leden kiezen voor een kortlopend lidmaatschap.

Swimclub

Verder bestaat ook de mogelijkheid voor deelname aan Swimclub. Bij Swimclub worden zwemlessen gevolgd in kleinere groepjes dan bij de overige zwemlessen. Hierdoor krijgen kinderen nog meer persoonlijke begeleiding. De kinderen zwemmen 30 minuten per week met minimaal 3 en maximaal 4 kinderen in de les.

Zwemscore

Club Pellikaan maakt gebruik van het programma Zwemscore, een online volgsysteem voor ouders om de vorderingen van hun kind te bekijken.


Meer informatie over zwemlessen? Neem contact op via onderstaande gegevens of vraag ernaar bij de receptie.

zwemles.goirle@clubpellikaan.nl
013-5349050
ontwerp en realisatie website: Bureauzuid & iwebware