Dansles bij Club Pellikaan Meer informatie

Dansles

Sierlijk bewegen als een echte ballerina of stoer dansen op de nieuwste hits: dansles is een sport voor meisjes én jongens. Begint jouw kind ook meteen te bewegen als er muziek wordt opgezet? Geef hem of haar dan op voor dansles! 

Waarom op dansles?

Dansen is niet alleen erg leuk, het stimuleert ook de creatieve ontwikkeling. Tijdens dansles gebruik je je fantasie en kun je een stukje van jezelf laten zien. Het is geen teamsport, maar toch is samenwerken erg belangrijk. Een choreografie maak je immers met de hele groep! Anders dan bij teamsporten kennen we bij dansles geen winnen of verliezen: ieder kind mag op zijn of haar manier dansen. Onzekere kinderen krijgen daardoor meer zelfvertrouwen. 

Wat doen we met dansles?


Tijdens de danslessen combineren we diverse dansstijlen zoals streetdance, ballet en breakdance. Soms hebben we  speciale lessen voor specifieke dansvormen. Op de nieuwste hits oefenen we stap voor stap een choreografie met de dansleraar. Natuurlijk houden we hierbij rekening met de leeftijd van de kinderen. Hoe ouder de dansers zijn, hoe uitdagender de dansles is. 

Meedoen met dansles?

Benieuwd of jouw kind op zijn plek is bij dansles? Doe dan eens mee met een gratis proefles in Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Tilburg of Maastricht.

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP