Judo bij Club Pellikaan Meer informatie

Judoles

Judo is al jaren een populaire sport bij Club Pellikaan. Deze eeuwenoude verdedigingssport gaat verder dan een beetje stoeien. Judoles draagt bij aan de sociale en lichamelijke ontwikkeling van kinderen.

Is judo iets voor mijn kind?

Judo is een sport voor jongens én meisjes. Misschien staat judoles niet bovenaan het lijstje met favoriete sporten van jouw kind. En dat terwijl het een sport is waar kinderen ongemerkt veel van leren. Onzekere kinderen krijgen van de judoles meer zelfvertrouwen. Ze worden weerbaarder en durven beter voor zichzelf op te komen. Drukke kinderen leren juist om hun energie beter te beheersen.

Wat doen we tijdens judoles?

In een echt judopak leren kinderen de fijne kneepjes van deze bijzondere sport. De judomeester leert de kinderen stilzitten, luisteren, stoeien, veilig vallen en mooie worpen maken. Plezier en respect staan voorop. Kinderen leren dat je elkaar geen pijn mag doen en dat je samen moet werken.

Ben je benieuwd of judo iets is voor jouw kind? Wacht dan nog even met een judopak kopen en doe eerst mee met een gratis proefles in Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Tilburg of Maastricht. Meer informatie bij de receptie of via het contactformulier.

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP