Kidsclub bij Club Pellikaan rondleiding aanvragen

Kidsclub

Ben je altijd druk met de kinderen? En heb je daardoor geen tijd om met je gezondheid bezig te zijn? Neem dan een gezinslidmaatschap en breng je kinderen naar de Kidsclub. Terwijl zij lekker spelen, doe jij mee met je favoriete groepsles of ontspan je in de sauna.

Een healthy gezinsleven

De Kidsclub is the place to be voor onze kleinste leden. Wij vinden het belangrijk dat kinderen op een speelse manier gezonde gewoontes aanleren. Dat geldt voor sport en voeding, maar zeker ook voor creativiteit. Daarom is er in de Kidsclub veel ruimte voor de creatieve ontwikkeling van kinderen. Onder toeziend oog van onze kinderleidsters kunnen zij zich uitleven op knutselwerkjes, verkleedpartijtjes of in de zandbak. De allerkleinste kinderen kunnen lekker slapen. En voor de oudere kids is er een speciale hoek met sportieve spelcomputers.

Maak tijd om te sporten

Wanneer je kinderen krijgt, heb je minder tijd voor jezelf. Sporten is iets wat er dan nog wel eens bij in schiet. En dat terwijl beweging erg belangrijk is. Het houdt je lichamelijk én geestelijk fit. Als je ontspannen in het leven staat, ben je meteen een goed voorbeeld voor je kinderen. Gun jezelf daarom tijd voor jezelf. Daarna ben je weer helemaal opgeladen voor het gezinsleven!

Benieuwd naar onze Kidsclub? We geven je graag een rondleiding.

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP