Kinderfeestje bij Club Pellikaan Meer informatie

Kinderfeestje

Is je zoon of dochter bijna jarig? En wil je een superleuk én sportief kinderfeestje? Vier het bij Club Pellikaan. We zetten de jarige job eerst flink in het zonnetje. Samen drinken we lekker limonade in het restaurant en pakken we alle cadeautjes uit. Daarna gaan alle kids lekker sporten, zwemmen of iets anders leuks doen.

Wat voor kinderfeestje?

Ieder kind is anders en dus ook ieder kinderfeestje is anders. We overleggen graag samen met de jarige job. Samen stellen we een feestje samen dat écht bij hem of haar past. Zo zijn er voetbalfeestjes, dansfeestjes en meidenfeestjes*. Één ding is zeker: het wordt een verjaardag om nooit te vergeten.

Eten op je kinderfeestje

Van al dat sporten en spelen krijg je trek. De kinderen hebben zich natuurlijk flink in het zweet gewerkt! Ieder kinderfeestje wordt dan ook afgesloten met een geweldig feestmaal in ons restaurant. De meeste kinderen kiezen voor frietjes met een snack. En dat mag best, als je jarig bent! Een kinderfeestje vieren bij Club Pellikaan? Vraag bij de kidsclub naar de mogelijkheden.

* Het aanbod in kinderfeestjes verschilt per club. Bekijk de kinderfeestjes in ApeldoornGoirle en Maastricht of neem contact op voor Amersfoort en Breda.

Dit wordt aangeboden in

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP