The Coffee Club bij Club Pellikaan

The Coffee Club

Welkom bij The Coffee Club. Een goede kop koffie, een (h)eerlijke boterham, een fruitboost of een verantwoorde smoothie. Van ontbijt tot late night borrel. Eerlijke, gezonde producten die bijdragen aan een lifestyle die past bij Club Pellikaan en perfect passen bij Fit & Food. Zo staat er naast een gewoon glas melk ook soja melk op het menu. Gezonde ingrediĆ«nten als quinoa en zuurdesembrood verdienen een plekje op de kaart. Altijd vers en eerlijk en waar mogelijk bio of eco. Geen tijd om aan te schuiven? Alle gerechten zijn ook mee te nemen! 


Ook de Kidsmenukaart staat boordevol lekkere dingen speciaal voor jou. Je lichaam is een machine en om die goed te laten lopen is het belangrijk om goede brandstof te gebruiken. Daarom staan er op deze kaart hele gezonde dingen. En dat gezond gelijk staat aan cool en niet aan vies bewijst de Babyccino. Een warme choco gemaakt van soja melk. Niet voor baby's, maar speciaal voor stoere jongens en meiden die hun machine goed willen onderhouden! 

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP