The Coffee Club bij Club Pellikaan

The Coffee Club

Biologische & (h)eerlijke ingrediënten 

Welkom bij The Coffee Club. Een goede kop koffie, een rijkelijk belegd speltbrood of een verantwoord sapje uit de slowjuicer. Van ontbijt tot late night borrel. Eerlijke, gezonde producten die bijdragen aan een lifestyle die past bij Club Pellikaan en perfect passen bij Fit & Food. Zo staat er naast een gewoon glas melk ook soja melk op het menu. Gezonde ingrediënten als quinoa en zuurdesembrood verdienen een plekje op de kaart. Altijd vers en eerlijk en waar mogelijk bio of eco. 


Gezonde menukaart

The Coffee Club heeft een nieuwe menukaart. Met nóg gezondere producten. Zo gebruiken we in veel gerechten avocado, is het assortiment uitgebreid met kokoswater, speltbrood en een aantal bio producten zoals biologische kaas en wijn. Lekker! Nieuw op onze kaart: Old School hamburger van 100% rundvlees, sapjes uit de slowjuicer en een healthy Cinnamon Oat cookies met bakmix van Le BonBon Franc.

Bekijk de menukaart van: AmersfoortApeldoorn BredaMaastricht, Goirle, Tilburg.

Food blog

Op onze foodblog vind je gezonde, lekkere en gemakkelijke recepten voor iedereen zoals zoete aardappelsoep (helpt je bij het afvallen), healthy summer juice (een shot vitamines) of japonese twist met avocado. De gerechten zijn ook verkrijgbaar in The Coffee Club.

Take away bar

Op onze club in Tilburg hebben we een primeur: de nieuwe take away bar. Ideaal om even snel een broodje mee te nemen na het sporten. Of bestel een Coffee2Go voor in de auto. Handig!

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP