Fysiotherapie bij Club Pellikaan

Fysiotherapie

Ben je net lekker aan het hardlopen, begint die pijnlijke knie weer op te spelen. Of het schiet na een hele dag computeren ineens in je nek. En dat terwijl je net zo goed bezig was met sporten! Een blessure kan je trainingsplezier flink in de weg staan. Daarom hebben we op alle clubs een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten die je helpen bij blessures en klachten.

Fysiotherapie in de club

Fysiotherapie helpt je om weer pijnvrij te kunnen bewegen. Je wordt behandeld in ons paramedisch centrum. Als het nodig is, combineert de fysiotherapeut de behandeling met een training op de fitnessvloer van de club. Is bewegen nog te pijnlijk? Dan kun je zelfs gebruik maken van het zwembad. Zo werk je optimaal aan je herstel.

Hoe maak ik een afspraak?

Onze fysiotherapeuten zijn onder andere gespecialiseerd in sportfysiotherapie en arbeidsgerelateerde zorg. Je hoeft niet lid te zijn en je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig om te beginnen met fysiotherapie. Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op de website:

www.fysioholland.nl (Amersfoort, Apeldoorn, Tilburg, Maastricht)
www.fysio-posthoes.nl (Amersfoort)
www.medifitfysiotherapie.nl (Breda, Goirle)

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP