Dietist bij Club Pellikaan Intakegesprek aanvragen

Dietist

Eten helpt om fit en gezond te blijven. In het Fit & Food programma geven we je handvatten voor een verantwoord voedingspatroon. Toch kan het zijn dat je extra hulp nodig hebt bij het zoeken naar de juiste voeding. Bijvoorbeeld omdat je overgewicht hebt, omdat je zwanger bent of omdat je aan topsport doet. Een diëtist helpt je bij alle vragen op het gebied van voeding.

Verantwoord voedingspatroon

Ieder mens is anders. Een behandeling bij de diëtist is daarom altijd maatwerk. Samen met jou wordt gekeken naar je persoonlijke situatie. Hoe is je gezondheid en wat zijn je wensen of verwachtingen? Vervolgens maakt de diëtist samen met jou een plan van aanpak. Hierbij hoort een voedingsadvies en extra informatie over je nieuwe voedingspatroon.

Wat kost een diëtist?

Dieet- en voedingsadvies wordt vergoed door de verzekering. In de basisverzekering is voor iedereen 3 uur dieetadvisering opgenomen. Je zorgverzekering of je diëtist kan je hier meer over vertellen. Diëtheek is onze landelijke diëtistenpraktijk. Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op de website:

www.dietheek.nl (Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Tilburg, Maastricht)

Dit wordt aangeboden in

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP