Podotherapie in Goirle

Podotherapie

Ondervind je in het dagelijks leven, tijdens sport of werk hinder van pijnlijke voeten, pijn aan de enkel, knie of lage rug? Heb je twijfels over de voet- of kniestand van je kind?

voet- en houdingsonderzoek

Onze podotherapeut Anouk Frijters is specialist in het onderzoeken en behandelen van voet gerelateerde aandoeningen. Door een voet- en houdingsonderzoek kan goed ingeschat worden of een afwijkende voetstand de oorzaak is van vervelende pijnklachten in het lichaam.

Behandeling op maat

Behandeling van pijnklachten gebeurt veelal door het aanmeten van individuele inlegzolen die de voetstand en looppatroon corrigeren. Podotherapeutische inlegzolen zijn toepasbaar in normaal schoeisel, sportschoenen en werkschoenen. Ook is het mogelijk om individueel aangemeten slippers en sandalen te laten vervaardigen. Deze behandelingen kunnen aangevuld worden met oefeningen, een schoenadvies of een combinatie met bijvoorbeeld fysiotherapie.

Maak een afspraak

Kijk voor meer informatie op www.hallux-groep.nl. Bel voor het maken van een afspraak 0161-411218 of mail naar anouk@hallux-groep.nl.

Dit wordt aangeboden in

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP