de visie van Club Pellikaan Onze visie sinds 1947

Onze visie

Club Pellikaan is een luxe sportclub voor het hele gezin. Wij geloven dat alles gaat om balans. Regelmatig sporten, gezond eten en voldoende ontspannen. Een gezonde lifestyle om te kunnen genieten van het leven. Living The Good Life!

Een gezonde lifestyle

Een gezonde lifestyle begint bij de geboorte en duurt een leven lang. Daarom organiseren we inspirerende activiteiten van 0 tot 95 jaar. Van babyzwemmen tot aquarobics. Wij zijn een belangrijk onderdeel in de lifestyle van duizenden leden. En daar zijn we trots op!

Lid van de club

Nieuwe leden willen vaak afvallen, meer conditie of herstellen na een blessure. Natuurlijk helpen wij die doelstelling te bereiken. Maar nog liever willen we dit daarna vasthouden. Geen jojo-effect, maar een fit lichaam voor de rest van je leven. Als lid van Club Pellikaan:

  • Krijg je een fitcoach die jou op weg helpt en blijft motiveren
  • Zoek je samen met je fitcoach naar een sport die bij je past
  • Heb je tijd om te sporten door de ruime openingstijden en kidsclub
  • Leren kinderen al vroeg wat gezonde keuzes zijn

Fitnessclub van het jaar 2015/2016

Club Pellikaan is voor het derde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot Fitnessclub van het Jaar in de categorie keten tot 10 vestigingen. We werden beoordeeld op sfeer, prijs/kwaliteit, aanbod en faciliteiten.

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP