Badminton bij Club Pellikaan Meer informatie

Badminton

Je hebt vast wel eens badminton gespeeld op vakantie. Twee rackets en een shuttle en je kunt een partijtje spelen. Toch is deze sport niet zo simpel als het lijkt. De ervaren speler weet namelijk dat badminton veel spelregels en technieken kent.

Wat is badminton?

Badminton is één van de snelste racketsporten die er is. Met een racket moet je de shuttle op de grond van de tegenstander achter het net krijgen. Het komt aan op snelheid en techniek. Je kunt de shuttle geen seconde uit het oog verliezen. Dat maakt badminton een intensieve en goede workout. 

Voor wie is badminton?

Badminton is een gezellige en intensieve sport voor alle leeftijden. De basistechniek is gemakkelijk te leren. Of je nu recreatief of op wedstrijdniveau wilt badmintonnen: bij Club Pellikaan ben je aan het juiste adres. In onze sporthal spannen wij graag het net voor je, zodat je een partijtje kunt spelen.

Waar kan ik spelen?

In de clubs in Amersfoort, Goirle, Tilburg, Almere en Maastricht kun je badminton spelen. Je kunt je eigen racket meenemen of gebruik maken van onze rackethuur.  

Dit wordt aangeboden in

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP