Squash bij Club Pellikaan Rondleiding aanvragen

Squash

Sla je graag een balletje én hou je van gezelligheid? Daag een vriend, familielid of zakenrelatie dan uit voor een potje squash. Het is zo leuk: je hebt niet eens door dat je aan het sporten bent. Daarna drink je natuurlijk gezellig een drankje aan de bar.

Wat is squash?

Squash is een racketsport in een kleine ruimte. Één vloer, vier wanden, twee spelers. Je staat naast elkaar op hetzelfde speelveld, terwijl je de bal tegen de muur speelt. Doordat de ruimte klein is en de bewegingen snel, is een potje squash een geweldige workout. Techniek en uithoudingsvermogen bepalen wie wint. 

Voor wie is squash?

Squash is een sport voor beginners en gevorderden. Mannen en vrouwen van alle leeftijden kunnen deze sport leren. Doordat je het spel kunt aanpassen aan jouw niveau, kun je ook met weinig ervaring al een partijtje spelen. Via de squashladder ontmoet je nieuwe tegenstanders en verbeter je jouw squashskills. Je kunt meedoen met de squashladder in Amersfoort of Apeldoorn

Waar kan ik squashen?

De clubs in Amersfoort, Apeldoorn, Goirle, Tilburg, Almere en Maastricht hebben meerdere squashbanen. Deze zijn alleen te reserveren door leden* (m.u.v. Almere). Sportschoenen met afgevende (zwarte) zolen zijn niet toegestaan. Je kunt je eigen squashracket meenemen of gebruik maken van onze rackethuur. 

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP