Tennis bij Club Pellikaan Rondleiding aanvragen

Tennis

Sla je graag een balletje op de tennisbaan? Of wil je nu eindelijk eens écht leren tennissen? Dan ben je bij Club Pellikaan aan het juiste adres. Zomer of winter: bij ons kun je het hele jaar terecht.

Tennis is gezond!

Veel mensen hebben – net als wij – een grote liefde voor tennis. En dat is niet zo gek! Tennis is een uitdagende sport, die je op elk moment van de dag kunt uitvoeren. Bovendien is tennis goed voor je gezondheid:

  • Je krijgt een slanker lichaam
  • Je verbetert je uithoudingsvermogen
  • Je krijgt een beter reactievermogen
  • Je krijgt sterkere spieren en botten

Voor wie is tennis?

Tennis is een sport die je een leven lang kunt blijven uitoefenen. Op onze tennisbanen kom je dan ook tennissers van verschillende generaties tegen. Van kinderen tot senioren: tennis is een sport voor alle leeftijden. Hoe eerder je leert tennissen, hoe langer je er plezier van hebt. Wil je daarnaast nieuwe tegenstanders ontmoeten? Via de tennisladder ontmoet je nieuwe tegenstanders en verbeter je jouw tennisskills. Je kunt meedoen met de tennisladder in AmersfoortApeldoorn en Goirle. 


Waar kun je tennissen?

In Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Goirle, Tilburg en Maastricht kun je tennissen op diverse binnen- en buiten tennisbanen*. De club in Breda heeft geen tennis. Wel kun je kiezen voor een gedeeld lidmaatschap met de clubs in Tilburg en Goirle. Om een tennisbaan te reserveren moet je lid zijn van de club. 

* Club Pellikaan Apeldoorn heeft géén binnen tennisbanen, alleen buitenbanen. 

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP