Bedrijfsfitness


Om gezond te blijven, is het noodzakelijk om regelmatig te bewegen. Uit onderzoek is gebleken dat sportende werknemers minder vaak ziek zijn en minder risico lopen op chronische ziektes. 

Tijdens werktijd blijken sportende werknemers tevens productiever. Dit zijn niet de enige voordelen. Wanneer je werknemers regelmatig bewegen, zorgt dat voor:

  • een betere werksfeer
  • minder overgewicht
  • minder burn-outs
  • een positief extern imago


All-in concept


Je wilt voor het bedrijf en voor je werknemers het allerbeste. Bij Club Pellikaan ben je aan het juiste adres. Door het all-in concept kunnen je werknemers op allerlei manieren bewegen en ontspannen. Je werknemers kunnen in onze luxe fitness zelfstandig sporten, of samen met collega's een groepsles volgen. Naast de nodige beweging, kunnen zij na een drukke dag werken bijkomen in de sauna. Vanzelfsprekend. 

Bedrijfslidmaatschap

Je kunt je werknemers laten sporten, zonder zelf kosten te maken. Bovendien kan je werknemer door fiscale voordelen meer dan 50% van de kosten van het lidmaatschap besparen. Wij maken graag een individuele afstemming op de wensen van je bedrijf. Maak hier een afspraak met één van onze sportadviseurs. 
ontwerp en realisatie website: Bureauzuid & iwebware