Massage bij Club Pellikaan

Massage

Zit je de hele dag achter een bureau? Of ben je juist heel actief en heb je daardoor last van je nek en schouders? Neem dan eens een massage. Onze (sport)masseurs zorgen ervoor dat je snel weer pijnvrij kunt bewegen.

Waarom een massage?

Iedereen krijgt wel eens last van zijn spieren. Dit kan komen door één verkeerde beweging of door een langdurig slechte houding. Ook stress is een belangrijke oorzaak van vastzittende spieren. Een regelmatige massage zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren. Afvalstoffen worden afgevoerd, waardoor je spieren sneller herstellen.

Wat voor soort massage?

Van ontspanningsmassage tot sportmassage: onze masseurs hebben allen hun eigen specialiteit. Heb je veel last van je nek en schouders door een verkeerde (werk)houding of stress? Dan kom je helemaal tot rust tijdens een ontspanningsmassage. Tijdens een sportmassage ligt de focus juist op het verhelpen en voorkomen van blessures. Je kunt daardoor snel weer aan de slag met je trainingsprogramma.

Sportmassage nodig?

Geniet van een moment voor jezelf en maak een afspraak. In Amersfoort geeft Jos le Fevre diverse massages. In Breda kun je terecht voor ontspannings-, sport- en shiatsu massages bij Lianne van Luik van Shendao. Jeanne Marie gebruikt in Tilburg verschillende massagetechnieken bij Mind Your Body Massage. In Goirle staat Cristel Eijwoudt voor je klaar. Aan deze faciliteit zijn extra kosten verbonden. 

Dit wordt aangeboden in

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP