Sauna bij Club Pellikaan Rondleiding aanvragen

Sauna

Na een lange dag werken of een intensieve training is het tijd om genieten van een welverdiend saunabezoek. Even ontspannen, even helemaal niets aan je hoofd. De sauna is de ideale plek om jezelf weer helemaal op te laden.

Waarom is de sauna gezond?

Een saunabezoek maakt je niet alleen ontspannen. Het is ook erg goed voor je fysieke gezondheid. Je lichaam krijgt een betere doorbloeding en je huid wordt mooier. Ben je vaak verkouden? Dan is een bezoek aan de sauna helemaal goed! Dit draagt namelijk bij aan een beter immuumsysteem.

De sauna tegen spierpijn

Ontspanning is een belangrijk onderdeel van onze visie op een healthy lifestyle. Zeker wanneer je net begint met trainen, kun je last krijgen van spierpijn. Een bezoek aan de sauna vermindert de pijn en zorgt dat de vermoeide spieren sneller herstellen. Het is daarmee een goede pijnbestrijder. Voordelen van de sauna:

  • Je weerstand wordt beter
  • Je stofwisseling gaat omhoog
  • Je voelt je ontspannen
  • Je huid wordt mooier
  • Stress wordt verminderd

Voor wie is de sauna?

De clubs in Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Tilburg, Goirle en Maastricht hebben één of meerdere sauna's. De saunaregels (wel of geen badkleding) zijn per club verschillend. De sauna is alleen te bezoeken door leden.  

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP