Whirlpools bij Club Pellikaan Rondleiding aanvragen

Whirlpools

Wil je nog even ontspannen na een intensieve training of een drukke werkdag? Relax dan nog even in onze verwarmde whirlpools. Onze bubbelbaden en speciale douches geven je een heerlijk uitgerust gevoel.

Ontspan je spieren

Neem regelmatig een bubbelbad voor ontspannen spieren en gewrichten. De waterstralen zorgen voor een betere doorbloeding. Je voelt de stress van je afglijden terwijl je geniet van het warme water. Rugklachten worden verminderd. Heb je de hele dag op kantoor gezeten? Kom na werktijd nog even bubbelen en je zult heerlijk slapen.

Whirlpool na sporten

Een regelmatig bezoek aan de whirlpool is een ideale aanvulling op je trainingsprogramma. Het warme water zorgt ervoor dat je hart sneller gaat slaan. Daardoor krijgen je spieren meer zuurstof en kunnen ze beter herstellen van eventuele blessures. Spierpijn wordt verminderd en je zult weer helemaal opgeladen zijn voor je volgende training.

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP