Zonnebank bij Club Pellikaan Rondleiding aanvragen

Zonnebank

Niets is lekkerder dan na het sporten nog even te relaxen. In de sauna, whirlpools of onder de zonnebank. Doe je ogen dicht en geniet van de warmte. Heerlijk tijdens een koude winterdag en de ideale voorbereiding op een zonvakantie.

Waarom onder de zonnebank?

Wie regelmatig onder de zonnebank gaat, krijgt niet alleen een mooi tintje. Ook voor je gezondheid is het goed. Voordelen van een regelmatige zonsessie:

  • Je krijgt een mooi en gezond uiterlijk
  • De kans op een (winter)depressie vermindert
  • De doorbloeding van je spieren verbetert
  • Je bouwt bescherming op voor de echte zon
  • Je komt helemaal tot rust
  • Je verhoogt je weerstand

De warmte van de zonnebank is ook heerlijk na een intensieve training en wanneer je last hebt van stijve spieren of spierpijn. 

Is de zonnebank (on)gezond?

Veel mensen denken dat de zonnebank ongezond is. Toch is het niet ongezonder dan zonnen in de buitenlucht. Het belangrijkst hierbij is dat je je niet rood laat verbranden. Zorg dan ook dat je je zonnebankbezoek langzaam opbouwt en voorkom verbranding van de huid.

Wie mag er zonnen?

Om gebruik te maken van de zonnebank moet je lid zijn van de club Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Tilburg of Maastricht. De minimale leeftijd voor het gebruik is 18 jaar oud. Onze receptionistes vertellen je meer over het gebruik van de zonnebank. 

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP