Aquarobics bij Club Pellikaan gratis proefles

Aquarobics

Wil je je hele lichaam trainen? Durf je niet goed te bewegen omdat je een blessure hebt? Of bevind je je gewoon graag in het warme zwembadwater? Doe dan eens mee met aquarobics. Een intensieve en gezellige les in het zwembad.

Wat is aquarobics?

Aquarobics (of aquatraining) is een groepsles in het zwembad. In borsthoog water doe je verschillende oefeningen. Het water is je grootste weerstand, maar ook materialen zoals dumbells en beendrijvers worden gebruikt. Een instructeur geeft vanaf de kant aanwijzingen. En natuurlijk kan ook bij deze groepsles motiverende muziek niet ontbreken!

Voor wie is aquatraining?

Aquatraining is een les voor iedereen die graag beweegt in het water. De les is uitermate geschikt als je blessures hebt of deze juist wilt voorkomen. Door de gewichtloosheid in het water, heb je minder last van je gewrichten. Daardoor is deze les ook populair onder senioren of beginnende sporters. Je traint je hele lichaam en vergroot je uithoudingsvermogen. De voordelen van aquarobics:

  • Je traint je hele lichaam
  • Je verbetert je conditie
  • Je verbetert je lenigheid
  • Je krijgt meer kracht
  • Je hebt minder kans op blessures

Aquarobics wordt gegeven in Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Tilburg en Maastricht. Benieuwd of dit iets voor jou is? Vraag je fitcoach ernaar!  

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP