Babyzwemmen bij Club Pellikaan meer informatie

Babyzwemmen

Babyzwemmen is een les voor onze allerkleinste leden en hun ouders. Samen ga je op ontdekkingsreis in het water. Het versterkt de band, is goed voor de ontwikkeling en is de ideale voorbereiding op latere zwemlessen.

Babyzwemmen bij Club Pellikaan

Tijdens babyzwemmen zingen we liedjes, doen we spelletjes en spelen we in het water. Dit gebeurt in groepsverband. Jouw baby leert daardoor andere volwassenen en baby's kennen, wat goed is voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. En als we klaar zijn met spetteren en spelen, kun je gezellig bijkletsen met andere kersverse ouders in het restaurant. Ouder en kind zwemmen is een perfecte voorbereiding op zwemles. Hierdoor worden kinderen spelenderwijs watervrij.

Bereid je voor op babyzwemmen

Je kunt met je baby zwemmen als hij drie maanden oud is (In Maastricht vanaf 8 weken). Deze leeftijd kan echter verschillen per kind. Overleg daarom bij twijfel zeker even met het consultatiebureau. Ga je zwemmen met je baby, bereid je dan goed voor:

  • Zorg voor een goede zwemluier
  • Smeer je baby in na het zwemmen
  • Draag zelf comfortabele zwemkleding
  • Breng je andere kinderen naar de Kidsclub

Babyzwemmen wordt gegeven in Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle en Maastricht. Bij veel clubs loopt het babyzwemmen automatisch over in dreumes- of peuterzwemmen. In Tilburg begint het peuterzwemmen vanaf 1 jaar. Wil je daar meedoen met babyzwemmen, dan kun je terecht op de club in Goirle. Vraag naar babyzwemmen op jouw club. 

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP