Snelcursus ABC bij Club Pellikaan meer informatie

Snelcursus ABC

Is jouw kind bijna vijf jaar en zie je op tegen de wekelijkse zwemlessen? Of wil je binnenkort met een gerust hart op vakantie? Met een snelcursus zwemles ABC haalt jouw kind snel een zwemdiploma. Zo houden jullie tijd over voor leuke dingen!

Wat is een snelcursus zwemmen?

Met een snelcursus haalt jouw kind veel sneller een zwemdiploma dan bij reguliere zwemles. Bij gewone zwemles, beperk je je tot één les per week. De snelcursus ABC is een intensief programma van meerdere uren per dag, meerdere dagen per week. Natuurlijk houden we daarbij wel rekening met de concentratieboog van kinderen. Tussendoor is er dan ook ruimte voor plezier en ontspanning. De snelcursus wordt gegeven in de vakantieperiodes.

Snelcursus voor mijn kind?

De snelcursus zwemles is een intensief programma. Daarom testen we altijd van tevoren of kinderen geschikt zijn om mee te doen. Het belangrijkste is dat een kind minimaal vijf jaar oud, geheel watervrij is én zelfstandig kan blijven drijven. De snelcursus is niet geschikt voor kinderen die bang zijn voor water of een motorische of verstandelijke beperking hebben. Zij zijn beter op hun plek bij de reguliere zwemlessen. De snelcursus ABC is te volgen voor leden en niet-leden. 

Wie geeft de snelcursus?

Hoe de snelcursus er exact uitziet en hoe lang deze duurt, verschilt per club. In Amersfoort wordt deze gegeven door Get Flexible. In Apeldoorn is zwemschool Dolfijn verantwoordelijk voor de snelcursus. In Breda*, Goirle, Tilburg en Maastricht wordt de snelcursus gegeven door onze eigen zwemschool. 

*In Breda is de snelcursus alléén voor diploma A te boeken.

Dit wordt aangeboden in

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP