Vrijzwemmen bij Club Pellikaan meer informatie

Vrijzwemmen

Na een intensieve workout is er niets lekkerder dan een duik in het zwembad. Even alle spieren losmaken en genieten van totale ontspanning. Al is zwemmen natuurlijk al een training op zich! Of je nu oefent voor een zwemwedstrijd of recreatief baantjes trekt: ons zwembad is de ideale plek om vrij te zwemmen.

Recreatief zwemmen

Vrijzwemmen is een uitstekende training. Zeker als je last hebt van blessures, of deze juist wilt voorkomen. Het werkt ontspannend en is goed voor hart en longen. Ook mensen met reuma hebben veel aan vrijzwemmen. Iedere club heeft daarom een 20-meter bad, waar je heerlijk baantjes kunt trekken. Wil je daarna nog even ontspannen? Dan kan dat in de whirlpools, sauna of het Turks stoombad. Of je doet even je ogen dicht op de bedjes naast het zwembad.

Kinderen en vrijzwemmen

Op zaterdag en zondag is het zwembad de favoriete plek van families. Eerst even sporten, de kinderen naar de Kidsclub en als afsluiter lekker zwemmen. Het zwembad heeft verschillende dieptes, waardoor alle leeftijden lekker kunnen spelen en zwemmen. In het zwembad worden ook zwemlessen gegeven. We proberen altijd banen vrij te laten, zodat het recreatief zwemmen gewoon door kan gaan.  

Waar kan ik recreatief zwemmen?

Vrijzwemmen is alleen voor leden en kan in Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Tilburg en Maastricht. Vraag je fitcoach naar vrijzwemmen.

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP