Zwemles bij Club Pellikaan Meer informatie

Zwemles

Zwemles is voor veel kinderen iets om naar uit te kijken. En ook als ouder is het fijn om te weten dat jouw kind zich kan redden in het water. Zeker in een waterrijke omgeving als Nederland. De meeste kinderen beginnen daarom met zwemdiploma A als ze 4 jaar oud zijn.

Zwemles op maat

Ieder kind is uniek. Sommigen pakken het snel op, anderen zijn snel afgeleid of hebben een verstandelijke of motorische beperking. Bij Club Pellikaan staat zwemles dan ook in het teken van de persoonlijke ontwikkeling. Je hoeft niet lid te zijn van de club om zwemles te volgen. Wij werken met:

  • Kleine groepjes
  • Korte (of geen) wachtlijst

De zwemlessen worden afgesloten met een groot zwemfeest. Hoe lang het duurt voordat het zwemdiploma A, B of C wordt gehaald, verschilt per kind. Is jouw kind al watervrij en houdt hij of zij erg van zwemmen? Informeer dan eens naar onze snelcursus (m.u.v. Maastricht).

Comfortabele zwemles

Bij Club Pellikaan hoef je je tijd niet te verdoen met wachten tijdens de zwemles. Ben je lid? Dan kun je ondertussen lekker sporten. Wij letten op broertjes en zusjes in de Kidsclub. En ook als je niet lid bent is het bij Club Pellikaan goed toeven. Dan geniet je tijdens de zwemles van een overheerlijke cappuccino of smoothie in onze Coffee Club. Of je werkt nog even wat mailtjes weg op één van de computers of je eigen laptop. Dat noemen wij comfortabele zwemles!

Beginnen met zwemles?

Onze zwemlessen zijn erkend door Zwemonderwijs Nederland. In Amersfoort worden de zwemlessen gegeven door Get Flexible. In Apeldoorn is zwemschool Dolfijn verantwoordelijk voor de zwemlessen. In Breda, Goirle, Tilburg en Maastricht krijgen kinderen les van onze eigen zwemschool.

Maak kennis met Club Pellikaan

Stel een vraag, doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.

NEEM CONTACT OP