Babyzwemmen

Babyzwemmen

Take it easy baby

Tijdens baby- en peuterzwemmen maken kinderen en hun ouders op een leuke manier kennis met water. Ze leren andere kindjes kennen en het is de perfecte voorbereiding op zwemles.

Wat is Babyzwemmen?

Tijdens Babyzwemmen zingen we liedjes, doen we spelletjes en spelen we in het water. Dit gebeurt in groepsverband. Jouw baby leert daardoor andere volwassenen en baby's kennen, wat goed is voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Na het zwemmen kun je gezellig bijkletsen met andere ouders in The Coffee Club. 

Wat is Babyzwemmen?

Goed om te weten

Je kunt met je baby zwemmen als hij drie maanden oud is (in Maastricht vanaf 8 weken). Deze leeftijd kan echter verschillen per kind. Overleg daarom bij twijfel zeker even met het consultatiebureau. Ga je zwemmen met je baby, zorg dan voor een goede zwemluier.

Babyzwemmen wordt gegeven in Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Maastricht en Tilburg.

Goed om te weten

Van Babyzwemmen naar Peuterzwemmen

Bij veel clubs loopt het Babyzwemmen automatisch over in Dreumes- of Peuterzwemmen. In Tilburg begint het Peuterzwemmen vanaf 1 jaar. Wil je daar meedoen met Babyzwemmen, dan kun je terecht op de club in Goirle. Vraag naar Babyzwemmen op jouw club. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen beginnen met ABC zwemles. 

Teaser

Meedoen met Babyzwemmen?

Klik hier