Lid worden

Goede voornemens? Vergeet 1 januari. Start nu

Een nieuw jaar lijkt het perfecte moment om met al je voornemens aan de slag te gaan. Maar hé? Waarom dan pas als het nu al kan! Laten we even met je doornemen waarom dat nou zo’n goed idee is.

Oliebol 

Als je nu begint hoef je niet al die oliebollen, appelflappen en ander heerlijk spul waar het glazuur spontaan van je tanden afschiet, eraf te trainen. Tegen de tijd dat al die dingen weer op tafel verschijnen ben jij allang zover dat je je niet eens schuldig hoeft te voelen om zo veel zoetigheid te eten. Je bent tenslotte al halfway met je voornemens. ;)

Druk van de ketel

In januari schreeuwt iedereen zijn goede voornemens van de daken. Media haken erop in en overal word je ermee geconfronteerd. Dan kun je natuurlijk verwachten dat mensen aan je vragen wat jouw voornemens zijn en hoe je ervoor staat. Dat kan motiverend werken, maar kan voor velen ook vervelend zijn. Zeker op momenten als het even niet makkelijk gaat. Niemand verwacht dat jij nu start, dus krijg je niet al die vragen op je afgevuurd. 

Van uitstel komt afstel

Je weet nu vast al wat je 1 januari helemaal anders wil doen, dus waarom uitstellen? De enige reden waarom je er nu niet mee begint is omdat je er helemaal niet mee bezig wilt zijn. Maar 1 januari wil je dat ook niet. En hoe fijn is het als jij al een flinke voorsprong hebt op de rest in het nieuwe jaar omdat je al een tijdje bezig bent. Dat werkt pas motiverend! 

Teaser

Starten met je goede voornemens?

Probeer een proefles