Lid worden
Cashvrije club

Cashvrije club

Geen cash vanaf 2020

Vanaf januari 2020 zijn onze clubs cashvrij. Het is dan alleen nog mogelijk om te betalen met je pinpas, creditcard of opgewaardeerde clubpas.

Waarom geen cash betaling?

Het is veiliger om geen cash geld in de club te hebben. Zowel voor jou als klant, als voor ons personeel. Daarnaast biedt het een snellere afhandeling bij de kassa - zeker nu je ook contactloos kunt betalen met je pinpas. Ook is het beter voor het milieu: het geld hoeft niet meer van de club naar de bank vervoerd te worden. 

Waarom geen cash betaling?

Hoe kan ik betalen? 

Vanaf januari 2020 betaal je in de club met pinpas of creditcard. Je lidmaatschapsgeld kun je laten afschrijven door automatische incasso of met een bankpas voldoen bij de receptie. Neem je liever geen portemonnee mee tijdens het sporten? Dan is het mogelijk om geld op je clubpas te zetten, door een bedrag te pinnen bij de receptie van de club. Daarna betaal je gemakkelijk met je clubpas in The Coffee Club.


Cashvrij én rookvrij

Heb je vragen over de cashvrije club? Dan kun je terecht bij de clubmanager. Wist je trouwens dat we vanaf januari ook rookvrij zijn rondom de club?