Lid worden

Tennisseizoen van start

06 Feb 2019 t/m 01 Mar 2019

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Maandag 1 april start het tennisseizoen bij Club Pellikaan Amersfoort in samenwerking met Tennis Academy Kockx (TAK). Meld je nu aan!

TAK gaat digitaal

In Amersfoort geeft TAK de tennislessen. Dit is een professionele tennisschool met een duidelijke missie: passie voor het spel koppelen aan spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling van elke individuele speler. 

Om alles nog overzichtelijker voor je te maken, gaan we voortaan alles digitaal voor je bijhouden. Met één account voor het hele gezin kun je je online inschrijven, je facturen bekijken en kunnen we je nog beter op de hoogte houden van eventuele wijzigingen in het lesschema. 

Account aanmaken

Op www.yourtennis.nl kun je een account aanmaken. Daarna kun je elk seizoen inloggen en aangeven wat je graag wilt qua trainingen. Ook de stempelkaarten staan in het systeem. Wil je iets wijzigen? Dan kun je dit op elk moment aanpassen in het systeem. 

TAK gaat digitaal

Aanmelden zomerseizoen

Het zomerseizoen heeft 18 trainingsweken en loopt van 1 april 2019 tot 14 september 2019. Tijdens de zomervakantie van 20 juli 2019 tot en met 1 september 2019 worden er geen trainingen verzorgt. Aanmelden kan tot 1 maart via tennisacademykockx@gmail.com.

* Tennisles zit niet bij het lidmaatschap van Club Pellikaan inbegrepen.

Aanmelden zomerseizoen