Parkeren op de club

10 Jan 2019 t/m 31 Mar 2019

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

We vinden het belangrijk dat jij als lid makkelijk je auto kwijt kunnen op ons parkeerterrein. Om die reden hebben wij nu slagbomen geplaatst. Wat betekent dit voor jou?

Waarom slagbomen?

We merkten het afgelopen jaar dat bezoekers van de club hun auto niet altijd kwijt konden op ons terrein. De belangrijkste reden hiervoor was dat onze parkeerplekken ook werden gebruikt door anderen die niet voor de club kwamen. Om die reden plaatsen we nu slagbomen bij de entree van ons parkeerterrein, zodat alleen bezoekers van Club Pellikaan toegang hebben. 

Waarom slagbomen?

Wat betekent dit voor jou?

Zodra de slagbomen staan, kun je het parkeerterrein alleen af met een 'druppel' of een muntje. 

Druppel
Als lid kun je een druppel aanschaffen bij de receptie. Hier betaal je een borg van 5 euro voor, die je uiteraard terugkrijgt wanneer je de druppel weer inlevert. Deze druppel kun je tijdens je lidmaatschap bij je houden en gebruiken voor het parkeren. 

Uitrijmunt
Bezoekers van de club die niet wekelijks komen (bijvoorbeeld vanwege bezoek Medical Health Centre) raden we aan om gebruik te maken van een uitrijmunt. Na elke bezoek aan de club kun je deze munt afhalen bij de receptie. Hiervoor hoef je niet te betalen. 

Wat betekent dit voor jou?