Plaatsing slagbomen

10 Jan 2019 t/m 28 Jan 2019

We vinden het belangrijk dat leden makkelijk hun auto kwijt kunnen op ons parkeerterrein. Om die reden worden er op dit moment slagbomen geplaatst. Voor nu even een last, maar voor later heel fijn.

Waarom slagbomen?

We merkten het afgelopen jaar dat bezoekers van de club hun auto niet altijd kwijt konden op ons terrein. De belangrijkste reden hiervoor was dat onze parkeerplekken ook werden gebruikt door anderen die niet voor de club kwamen. Om die reden plaatsen we nu slagbomen bij de entree van ons parkeerterrein, zodat alleen bezoekers van Club Pellikaan toegang hebben. 

Waarom slagbomen?

Wat betekent dit voor jou?

Zodra de slagbomen staan, kun je het parkeerterrein alleen af met een 'druppel' of een muntje. 

Druppel
Bezoek je de club vaak? Dan kun je als lid een druppel aanschaffen bij de receptie. Dit kan vanaf maandag 14 januari. Hier betaal je een borg van 5 euro voor, die je uiteraard terugkrijgt wanneer je de druppel weer inlevert. Deze druppel kun je tijdens je lidmaatschap bij je houden en gebruiken voor het parkeren. 

Uitrijmunt
Kom je minder dag 3/4 keer per week naar de club, dan raden we je aan om gebruik te maken van een uitrijmunt. Na elke bezoek aan de club kun je deze munt afhalen bij de receptie. Hiervoor hoef je niet te betalen. 

Werkzaamheden slagbomen

Vanaf maandag 28 januari gaat het systeem in. Tot die tijd kun je zonder druppel of muntje het parkeerterrein op en af. Heb je vragen? Onze receptiemedewerkers geven je graag antwoord. 

Wat betekent dit voor jou?