Lid worden

Rooster Goirle

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

SH'BAM

07:15 - 08:00
Dance

RPM - 30 min

07:30 - 08:00
Spinning

RPM - 30 min

07:30 - 08:00
Spinning

RPM - 50 min

07:30 - 08:20
Spinning

RPM - 50 min

07:30 - 08:20
Spinning

SH'BAM

07:30 - 08:00
Dance

RPM - 30 min

07:30 - 08:00
Spinning

BodyPump

08:00 - 08:45
Dance

CXWORX

08:00 - 08:30
Dance

BodyCombat

08:15 - 08:45
Dance

BodyPump

08:00 - 08:45
Dance

CXWORX

08:15 - 08:45
Dance

RPM - 50 min

09:15 - 10:05
Spinning

RPM - 50 min

09:00 - 09:50
Spinning

RPM - 30 min

10:00 - 10:30
Spinning

RPM - 30 min

11:30 - 12:00
Spinning

CXWORX

11:45 - 12:15
Dance

CXWORX

11:15 - 11:45
Dance

BodyCombat

11:45 - 12:15
Dance

CXWORX

11:15 - 11:45
Dance

BodyPump

12:00 - 12:45
Dance

RPM - 50 min

12:15 - 13:05
Spinning

BodyCombat

12:55 - 13:25
Dance

RPM - 50 min

12:00 - 12:50
Spinning

BodyCombat

12:10 - 12:40
Dance

CXWORX

12:40 - 13:10
Dance

RPM - 30 min

12:00 - 12:30
Spinning

SH'BAM

12:15 - 12:45
Dance

RPM - 50 min

12:45 - 13:35
Spinning

BodyPump

12:55 - 13:40
Dance

RPM - 50 min

12:00 - 12:50
Spinning

BodyPump

12:25 - 13:10
Dance

RPM - 30 min

12:15 - 12:45
Spinning

RPM - 50 min

12:15 - 13:05
Spinning

SH'BAM

12:25 - 13:10
Dance

CXWORX

12:15 - 12:45
Dance

BodyPump

12:45 - 13:15
Dance

RPM - 30 min

12:45 - 13:15
Spinning

CXWORX

13:25 - 13:55
Dance

SH'BAM

13:55 - 14:40
Dance

BodyPump

13:20 - 14:20
Dance

CXWORX

13:50 - 14:20
Dance

CXWORX

13:20 - 13:50
Dance

BodyCombat

13:50 - 14:20
Dance

RPM - 50 min

13:00 - 13:50
Spinning

CXWORX

13:15 - 13:45
Dance

SH'BAM

13:25 - 14:10
Dance

SH'BAM

14:30 - 15:15
Dance

BodyCombat

14:20 - 14:50
Dance

SH'BAM

14:30 - 15:15
Dance

BodyPump

14:00 - 14:45
Dance

SH'BAM

14:45 - 15:30
Dance

CXWORX

14:20 - 14:50
Dance

BodyPump

15:05 - 16:05
Dance

CXWORX

15:15 - 15:45
Dance

BodyPump

15:00 - 16:00
Dance

BodyCombat

15:00 - 15:30
Dance

SH'BAM

15:30 - 16:15
Dance

BodyCombat

16:05 - 16:35
Dance

BodyPump

16:45 - 17:30
Dance

RPM - 50 min

17:00 - 17:50
Spinning

BodyCombat

17:45 - 18:45
Dance

RPM - 50 min

17:00 - 17:50
Spinning

SH'BAM

17:30 - 18:15
Dance

RPM - 50 min

17:00 - 17:50
Spinning

BodyCombat

17:30 - 18:30
Dance

RPM - 50 min

17:00 - 17:50
Spinning

RPM - 50 min

17:00 - 17:50
Spinning

CXWORX

18:45 - 19:15
Dance

BodyCombat

18:15 - 18:45
Dance

BodyPump

18:15 - 19:15
Dance

RPM - 30 min

19:00 - 19:30
Spinning

RPM - 50 min

19:15 - 20:05
Spinning

BodyCombat

19:25 - 19:55
Dance

CXWORX

19:55 - 20:25
Dance

RPM - 30 min

20:30 - 21:00
Spinning

RPM - 50 min

20:00 - 20:45
Spinning
Virtueel