Lid worden

FAQ corona

Zijn de clubs open?

Nee, onze clubs zijn momenteel gesloten tot nader bericht. Dit blijft zo tot we volgens de richtlijnen van het RIVM weer open mogen. 


Blijf ik wel betalen?

Momenteel is de club gesloten op last van de overheid. Hoe vervelend dit ook is, het zijn uitzonderlijke omstandigheden. De incasso in maart gaat wel door. Vanzelfsprekend bieden we wel een passende compensatie aan voor de periode dat we gesloten zijn. De eerste drie weken dat wij gesloten zijn - 15 maart t/m 6 april - compenseren wij door één volledige maand achter aan je lopende lidmaatschap te plakken. Nu is gebleken dat we zeker tot 28 april dicht moeten blijven, zullen we vanaf de maand april stoppen met de incasso’s tot we weer open mogen. 


Ik wil graag thuis blijven trainen, hoe kan dat?

Goed bezig! Op Instagram bieden we regelmatig live lessen aan. Deze komen daarna op deze pagina. Je kunt ook trainen met onze Training app, hierin hebben we diverse schema's gezet die je thuis kunt doen. Zoek binnen de schema's op 'huis'. Daarnaast kun je gratis meedoen met de online lessen van Les Mills en XCORE (ww: HOW2020). 

Er is geld afgeschreven?

De automatische incasso van maart gaat wel door. Wij snappen dat dit vragen op kan roepen: waarom betalen terwijl de club dicht is? Eén van de redenen is ons fantastische team van medewerkers. Zij zijn de motor achter onze clubs en werken ook nu achter de schermen hard mee om alles draaiende te houden. Wij willen hen de komende tijd zekerheid en stabiliteit bieden, tot er meer duidelijk is over de aangevraagde NOW. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn, maar het is voor ons nu de enige oplossing. De drie weken dat wij gesloten zijn - tussen 15 maart en 6 april - compenseren wij door één maand achter aan je lopende lidmaatschap te plakken. Sinds 30 maart is bekend dat de club zeker tot 28 april gesloten moet blijven. Daarom stoppen wij met de overige incasso's tot we weer open gaan. In april zal dus geen incasso plaatsvinden. 


Hoe kan ik opzeggen?

Jammer dat je je lidmaatschap wilt opzeggen. Goed om te weten dat dit tussentijds niet mogelijk is, maar alleen kan per einddatum van het lopende contract. Je kunt je opzegging doorgeven via dit formulier. Wij zullen ervoor zorgen dat je lidmaatschap na einddatum wordt stopgezet. Heb je een 24 maanden lidmaatschap, dan zal er volgens de Wet van Dam een herberekening plaatsvinden. Je krijgt hierover nog een brief ter bevestiging.