Lid worden

join the club

Krijg de eerste maand cadeau

De zomer loopt op zijn eind. Tijd om het normale leven weer op te pakken. Begin met sporten! Je krijgt de eerste maand cadeau.*

Living The Good Family Life

Hoe vind je balans tussen het ouderschap, werken en tijd voor jezelf? Barend, Nicole en Alistair delen hun ervaring met je in onze nieuwste campagne:

Barend x Club Pellikaan

Barend is radio DJ bij 538 en vader. Met zijn drukke leven is sporten een momentje voor zichzelf. "Ik sport om mijn hoofd leeg te maken en mijn geest een cadeautje te doen."

Nicole x Club Pellikaan

Nicole is succesvol hairstyliste, moeder van twee kids en probeert elke dag te trainen. "Als we thuis komen en ze rennen drie rondjes om de tafel vragen ze: mama is dit sporten?"

Alistair x Club Pellikaan

Alistair Overeem is bekend als kickbokser en MMA vechter. Wanneer hij in Nederland is, is hij vaak op de club te vinden met zijn gezin. "Fitness is een belangrijk onderdeel van topsport."

Word lid met het gezin

Kies net als Barend, Nicole en Alistair voor een gezinslidmaatschap. Terwijl jij tijd voor jezelf neemt in de fitness of tijdens een groepsles, spelen je kinderen in de Kidsclub, doen mee met de vele kidslessen of leren zwemmen bij zwemles (niet in Almere). Daarna geniet je samen met het gezin van een smoothie of cappuccino in onze kindvriendelijke Coffee Club. 

Back to school actie: Word lid en betaal tijdelijk niets voor de clubpas van de kinderen. Zij krijgen daarnaast een Club Pellikaan kids sportbag cadeau.* Ook leuk voor school!

Word lid met het gezin

Join the club

Je krijgt de eerste maand cadeau bij een 12 of 24 maanden lidmaatschap. Word lid!


*Eerste maand cadeau bij 12 of 24 maanden lidmaatschap. Kids sportbags zolang de voorraad strekt. T/m 30 september betaal je geen kosten voor clubpas kids (t.w.v. 16 euro p.p.).