Lid worden
Kidsclub

Kidsclub

Sporten met kinderopvang

Het gezinsleven is mooi, bijzonder en soms ook best pittig. Een momentje voor jezelf schiet er nog wel eens bij in als je kinderen hebt. Daarom passen we bij Club Pellikaan graag op jouw kinderen in de Kidsclub. Terwijl zij lekker spelen, doe jij mee met je favoriete groepsles of ontspan je in de sauna.

  • Kinderopvang tijdens het sporten
  • Inbegrepen bij family lidmaatschap
  • Activiteiten voor kinderen van 0 t/m 12 jaar

We Love To Play

Bij onze ervaren kinderleidsters kun je je kids met een gerust hart achterlaten. Kids kunnen zich uitleven op knutselwerkjes, verkleedpartijtjes of in de zandbak. De allerkleinste kinderen kunnen er ook lekker slapen. Voor de oudere kids is er een speciale hoek met sportieve spelcomputers. Kinderopvang tijdens het sporten zit inbegrepen bij het Family lidmaatschap. 

We Love To Play

Dansles, judo of peutergym

Ook voor kids is beweging belangrijk. Dit draagt bij aan de ontwikkeling en motoriek. Wij vinden het belangrijk dat kinderen al jong beginnen met bewegen. Bij Club Pellikaan hebben we diverse lessen voor kinderen zoals dansen, judo en peutergym. Veel van deze lessen zitten inbegrepen bij het lidmaatschap, met uitzondering van zwemles. 

Dansles, judo of peutergym

Club Pellikaan Almere heeft geen zwembad en wellness.