Kidsclub

Stay young forever

Kinderen kunnen bij Club Pellikaan terecht in de Kidsclub. Terwijl zij lekker spelen, doe jij mee met je favoriete groepsles of ontspan je in de sauna. Even tijd voor jezelf.

Kinderopvang in de Kidsclub

In de Kidsclub kunnen kinderen zich uitleven op knutselwerkjes, verkleedpartijtjes of in de zandbak. De allerkleinste kinderen kunnen lekker slapen. En voor de oudere kids is er een speciale hoek met sportieve spelcomputers. Op sommige clubs kun je zelfs je kinderfeestje vieren. Alle clubs - m.u.v. Almere - hebben kinderopvang tijdens het sporten. 

Kinderopvang in de Kidsclub

Familie lidmaatschap

Het gezinsleven kan druk en intensief zijn. Sporten houdt je lichamelijk én geestelijk fit. Als je lekker in je vel zit, ben je meteen een goed voorbeeld voor je kinderen. Vraag naar ons familie lidmaatschap.

Familie lidmaatschap

Dansles, judo of peutergym

Wij vinden het belangrijk dat kinderen al jong beginnen met bewegen. Daarom hebben we diverse lessen voor kinderen zoals dansen, judo en peutergym. Veel van deze lessen zitten ingegrepen bij het lidmaatschap, met uitzondering van zwemles. Informeer naar de mogelijkheden. 

Teaser

Benieuwd naar onze Kidsclub?

Vraag een rondleiding aan