Kidsclub Almere

Kidsclub Almere

pilot tot 31 december

We zijn gestart met een Kidsclub in Almere! Dat betekent dat wij op vastgestelde tijden op je kids passen, zodat jij lekker kunt sporten. Onze begeleidsters Stefanie en Mary knutselen, spelen en maken plezier met de kids in de ruimte achter de serre. We starten met een pilot vanaf 5 november t/m 31 december om te bekijken hoe de animo is. Daarna bepalen we of en hoe we verdergaan. 

Hoe werkt het?

Als je lid bent van Club Pellikaan kun je je kinderen (0-12 jaar) brengen als je zelf gaat sporten, voor maximaal twee uur. Tijdens de pilot betaal je 2,50 euro per kind voor deze service. We vragen je om je kind minimaal 1 dag van tevoren aan te melden bij de receptie, zodat we weten hoeveel kids er komen.  

Openingstijden Kidsclub
Ma, wo, vr • 08.30 - 11.30 uur
Zo • 09.00 - 11:30 uur  

Hoe werkt het?

Heb je vragen?

Het Kidsclubreglement is beschikbaar in de Kidsclub. Daarin vind je alle voorwaarden en regels en dus waarschijnlijk veel antwoorden. Voor overige vragen kun je terecht bij onze collega's uit de Kidsclub of de receptie. Na 31 december bekijken wij of en in welke vorm wij verder gaan met de Kidsclub. Alle feedback is welkom tijdens deze pilot!