Made To Move

Kom in 2018 in beweging

Wil jij in 2018 afvallen, een betere conditie en meer tijd voor jezelf? Word lid van de club en sport de eerste maand gratis*. You are made to move!

Wat zijn jouw doelen voor 2018?

Nieuw jaar, nieuwe doelen. Wil jij in 2018 afvallen, meer conditie of meer ontspannen? Zet je goede voornemens om in resultaten. Onze fitcoaches staan klaar om je te helpen. Word lid en begin met bewegen. Je sport de eerste maand helemaal gratis*. 

Wat zijn jouw doelen voor 2018?

Dit jaar wél tijd om te sporten?

We worden steeds drukker. Juist dan is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Maak dus tijd om te sporten. En heb je een druk gezinsleven? Breng de kinderen dan naar de Kidsclub (m.u.v. Almere), zodat jij alle tijd hebt om aan jezelf te werken. 

Dit jaar wél tijd om te sporten?

Succesverhaal van 2017: Lotte

In 2017 volgden we Lotte in haar strijd tegen de kilo's. Met behulp van een operatie én heel veel sporten viel ze meer dan vijftig kilo af. Lotte: "Op de linker foto woog ik 125 kilo en op de rechter foto 68 kilo. Een verschil van 57 kilo! Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Als ik de foto's met elkaar vergelijk vind ik het moeilijk om voor te stellen dat ik er ooit zo uit zag. Het lichaam wat ik nu heb is veel gezonder, ik voel me fitter en zelfverzekerder."

Succesverhaal van 2017: Lotte

Voorwaarden actie

  • Je krijgt de eerste maand gratis bij een 12 of 24 maanden lidmaatschap
  • Actie is geldig t/m 31 januari 2018
Teaser

Kom in beweging!

Word lid van de club